MANİSA / ŞEHZADELER - Kazım Karabekir Ortaokulu

Mrt

Okullar Arası Sıfır Atık Projesi kapsamında düzenlenen yarışmada okulumuz Kazım Karabekir Ortaokulu Manisa ilinde birinci olmuştur. Emeği geçen danışman  öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarıların devamını dileriz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Programa saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ı ile başlanarak  öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirler okundu, tiyatro gösterileri gerçekleştirildi. Program sonunda çalışmalara katılan öğretmen ve öğrencilere başarı belgesi verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle 18 Mart 2024 tarihinde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü okulumuzda düzenlenen programla kutlandı.

Mrt

2023-2024 Şehzadeler İlçesi 6. Akıl ve Zeka oyunları Turnuvası Ortaokul düzeyinde  Pentago, Mangala, Küre, Reverse ve Kulami dallarında 5 kategoride gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan 3 öğrencimiz dereceye girmiştir.

Mangala  Sudenaz TİM  ilçe 1.

Küre Muhammed Mehdi KILINÇ ilçe 1.

Reversi Fatma KILINÇ ilçe 2.

Dereceye giren öğrencilerimize Manisa Öğretmenevi toplantı salonunda ödül töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen ödül törenine Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Metin GENÇAY, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Müslüm Ünsal ALPAY ve kurum idarecileri öğretmen ve öğrenciler katıldı. Düzenlenen ödül töreninde dereceye giren öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Metin GENÇAY ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Müslüm Ünsal ALPAY madalya ve ödüllerini takdim etti.  Dereceye giren öğrencilerimize il turnuvasında başarılar diler, emeği geçen öherkese teşekkür ederiz.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin GENÇAY okuluzumu ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin GENÇAY okulumuz öğrencileri ile bir araya geldi.  Daha sonra okulu gezen GENÇAY, okul idarecilerinden  yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve başarılar dileyerek okulumuzdan ayrıldı.

Ock

Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, İklim Değişikliği konusunda okulumuz 6.sınıf öğrencilerini bilgilendirdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ock

Şehzadeler Kaymakamı Sayın Fatih GENEL ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bayram IŞIK Okul ziyaretleri kapsamında okulumuzu ziyaret ederek bayrak töreninde öğrencilerimizle bir araya geldi. Öğrencilerimizle sohbet eden Kaymakamımız idareci ve öğretmenlerimizden okul hakkında bilgiler aldı.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet UĞURELLİ Okul ziyaretleri kapsamında okulumuzu ziyaret ederek bayrak töreninde öğrencilerimizle bir araya geldi. Öğrencilerimizle sohbet eden Müdürümüz idareci ve Öğretmenlerimizden okul hakkında bilgiler aldı.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü  okulumuzda düzenlenen programla kutlandı. Manisa KADEM (Kadın ve Demokrasi Vakfı) üyeleri öğretmenler günü münasebetiyle okulumuzda ağaç dikimi etkinliği düzenleyip öğretmenler gününü kutlama programına iştirak ettiler.

Kas

Vefatının 85. yıl dönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü okulumuzda düzenlediğimiz törende saygı ve minnetle andık.

Ekm

Kazım Karabekir Ortaokulu olarak 7. sınıflarımızla code.org sitesinden kodlar yazdık. Cumhuriyetimizin 100. yaşını kodlayarak kutladık.

Öğrencilerimiz en çok ilgilerini çeken minecraft su yolculuğunda kod yazdılar. Yazdıkları kodlar üzerinde konuştuk, adım adım algoritma ile ilgili bilgi sahibi oldular. Yaptığımız çalışmaları Avrupa Codeweek Kod Haftası için Cumhuriyet 100 yaşında etiketi ile paylaştık.

Etkinliğimiz Cumhuriyet'in 100. yılına armağan olsun.

Eyl

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri ile TEKNOFEST İZMİR 2023 FESTİVALİ ziyaret edildi.

Eyl

7. sınıflar Manisa 6. Kitap Fuarına gezi düzenledik.

Eyl

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımlarıyla 2023-2024 eğitim öğretim yılı,ilköğretim haftası kutlama programı coşkuyla gerçekleştirildi.